Forside Om stedet Kurser og arrangementer Sidste nyt Anpartshavere kontakt os

Lær at meditere

Let og uanstrengt

Få et overblik over den omfattende forskning over TM på den danske TM forenings hjemmeside:
www.mediterTM.dk
Eller mere uddybende dokumentation på:
www.tm.org
Transcendental Meditation (TM) er en enkel, naturlig og uanstrengt metode, som udøves 20 minutter to gange dagligt, mens man sidder behageligt med lukkede øjne. Det er ikke en religion, filosofi eller livsstil. Det er den mest anvendte, bedst undersøgte og mest effektive metode til selvudvikling. Med TM falder sindet fuldstændigt til ro og oplever tankens kilde - ren bevidsthed, også kendt som transcendental bevidsthed eller det forenede felt. Det er det mest stille og fredfyldte område i bevidstheden - dit eget inderste selv. I denne tilstand af hvilende årvågenhed fungerer din hjerne med betydeligt større kohærens og harmoni og samtidig opnår både sind og krop meget dyb hvile.

Alle kan lære at meditere

Mere end 6 millioner mennesker over hele verden har lært denne enkle og naturlige teknik - folk i alle aldre, og fra alle kulturer og religioner - dermed er TM den mest populære af alle meditationsteknikker.

Videnskabelig dokumentation

TM teknikken er den bedst undersøgte meditationsteknik. Over 600 videnskabelige undersøgelser er blevet udført ved mere end 250 universiteter og forskningscentre (inklusive Harvard, UCLA og Stanford). Disse undersøgelser er blevet publiceret i mere end 100 videnskabelige tidsskrifter og bekræfter de gode virkninger på sind og krop, klar tænkning, mere kreativitet, 50% bedre sundhed, yngre biologisk alder mm.

Hvor kommer meditationen fra?

Transcendental Meditations teknikken stammer fra den ældgamle vediske tradition. Denne viden om oplysning er blevet givet videre fra de vediske mestre fra generation til generation. For godt 50 år siden introducerede Maharishi Mahesh Yogi TM i verden og genoprettede derved denne viden om og direkte oplevelse af højere bevidsthedstilstande på dette kritiske tidspunkt for hele menneskeheden. For maksimal effektivitet opretholdes i dag, i TM-undervisningen, de samme undervisningsprocedurer, som lærere har brugt i tusindvis af år.

Unik oplevelse giver unikke resultater

Der findes mange slags meditation med mange målsætninger. Andre metoder involverer ofte koncentration eller kontrol af sindet og andre involverer kontemplation - at man tænker på noget. Disse metoder holder sindet optaget på den ene eller anden måde, foreksempel ved at fokusere på et objekt eller på åndedrættet. Andre holder os bevidste om tanker eller billeder. Disse metoder holder sindet aktivt på det mere overfladiske tankeplan. TM tillader at sindet helt enkelt, naturligt og uanstrengt transcenderer (overskrider) tænkningen, så man oplever en dyb tilstand af hvilende årvågenhed. De omfattende virkninger som udøvelsen af TM giver er et automatisk resultat af denne enestående oplevelse.

Hvorfor skulle jeg lære at meditere?

Med din deltagelse i dette helt unikke meditationskursus opnår du fred og ro i dig selv, du kan meget lettere håndtere stress i dagligdagen og i det hele taget leve et sundere og mere kreativt liv. Endelig kan du begynde at gøre brug af dine ubegrænsede indre ressourcer. Du opdager at du dybest inde i dig selv opnår adgang til et uudtømmeligt reservoir af kreativitet, energi, intelligens og livsglæde. Med hver meditation vil mere og mere af disse kvaliteter blive en meget virkelig og brugbar del af din hverdag. De to daglige meditationer bliver som at holde ferie 2 gange om dagen.

Dyb hvile og udvikling af bevidstheden på samme tid - et kursus for livet.

Maharishi Vediske Kursuscenter

Danmarks første og eneste meditations-kursuscenter bygget efter de ældgamle vediske arkitektur principper. Tag 4 dage ud af kalenderen og få den mest optimale start på din meditation og dit nye liv uden stress og træthed.

4-dages 'Lær at meditere' kursus:

Tilmelding til introduktonsforedrag og kursus i Transcendental Meditation foregår her:

transcendental-meditation.dk/maharishi-vediske-kursuscenter/

Maharishi Vediske Kursuscenter, Mausingvej 16, Mausing, 8620 Kjellerup. telf: 86 88 87 25