Forside Om stedet Kurser og arrangementer Sidste nyt Anpartshavere kontakt os

Opliv kroppens indre intelligens gennem Ædelstenslysterapi

Ædelstenslysterapi er en effektiv ny behandlingsmetode, baseret på gammel traditionel viden om ædelstene’s helbredende egenskaber. Terapien er blevet udviklet af Joachim Roller, under Maharishi's direkte vejledning og kombinerer ayurvedisk viden om ædelstene med moderne teknologi .


Ifølge den ayurvediske medicin så skaber hver ædelsten en udstråling af lys med særlige helbredende virkninger.  Maharishi Ædelstenslysterapi overfører denne virking gennem huden til de underliggende nerve centre. Denne proces opliver særlige kvaliteter af intelligens i disse knudepunkter mellem bevidsthed og fysiologi, og genopretter dermed balance og sundhed for den enkelte.

Maharishi Ædelstenslysterapi benytter 13 ædelstens strålere. Inden første behandling ser man, hvilke der er egnet.  Behandlingerne er ikke-invasive, dybt afslappende, behagelige og opliver kroppens evne til selv-healing, så folk synes at få det, de har behov for. De er et supplement til alle Maharishi's programmer, og Ædelstenslysterapi dækkes af 2 schweiziske sygeforsikringer på grund af de mange gode resultater folk har rapporteret verden over i form af forbedret helse, mere vitalitet, energi og glæde.

Forskellen mellem MVVT og Ædelstenslysterapi er at man bruger lys isteddet for lyd. Derudover skal man med ædelstenslysterapi ikke kende en specifik diagnose, for at få en virkning.  Selvfølgeligt er det vigtigt at pointere at folk oplever resultaterne forskelligt. Måske netop fordi ædelstenslysterapi opliver vores indre intelligens, så vi synes at få det, vi har behov for.

For mange er det som en meget dyb meditation, hvis de er meget sunde. Men med så overvældende resultater ser man tydelige mønstre i reaktionen.
Det sker f.eks. ofte at glemte gamle skader eller operations ar under behandlingen pludselig heles.

For en institutionsleder, der havde haft rigtig meget stress på arbejdet, og hvis eneste ønske var ro, så oplevede hun under behandlingen den største og dybeste ro, hun nogensinde havde haft.

En anden fortæller:  "At modtage Maharishi Ædelstenslysterapi er vidunderligt. Det er på samme tid afslappende og oplivende. Det opliver strømmen af lyksalighed i kroppen og bringer balance. Under forløbet fornemmede jeg hvordan blokeringerne i kroppen opløstes, og en dejlig dyb følelse af balance, helhed og tilfredstillelse bredte sig over det hele bagefter."

 For at bestille tid til Ædelstenslysterapi behandling kontakt

Eva Bergmann tlf.36 98 06 88  eller mail på info@gemlight.dk

1 behandling 675 kr, efterfølgende 450 kr. Pakke med 3 behandlinger 1350 kr.


Næste behandling på Maharishi vediske Kursuscenter: pt. ikke planlagt


Maharishi Vediske Kursuscenter, Mausingvej 16, Mausing, 8620 Kjellerup. telf: 86 88 87 25