Forside Om stedet Kurser og arrangementer Sidste nyt Anpartshavere kontakt os

MVVT - Maharishi Vedic Vibration Technology:


Næste mulighed for MVVT er endnu ikke planlagt

Pris: Kr. 5.400,- (for hver yderligere lidelse/ubalance = ½ pris).
Kost/logi på kursuscentret kan arrangeres efter behov i forbindelse med de 3 dage med behandlinger: 450 kr. pr. døgn.

Tilmelding:
Indsendes til TM-Foreningens kursuskontor: tmnyt@besked.com
Meld dig til i god tid, det letter planlægningen meget!


Maharishi Vedic Vibration Technology - MVVT
for fuldkommen sundhed og velvære

Hjælp til kroniske lidelser - en ikke-medicinsk tilnærmelse til at oplive kroppens indre intelligens. Vedic Vibration Technology er den del af Maharishis Vediske Sundhedsprogram, som skal sikre at selv kroniske ubalancer og sygdomme kan balanceres og fjernes så ingen behøver lide. Over 40 procent af den vestlige befolkning lider af en eller flere kroniske lidelser, som vestlig medicin ikke kan stille noget op med eller lindre uden alvorlige bivirkninger.

Maharishi Vedic Vibration Technology (MVVT) skaber balance gennem "Vedisk Lyd terapi" og bygger på urgammel viden om al tings indre intelligens også kaldet VEDA. Veda er fuldstændig viden, som udtrykker sig gennem naturens love. Maharishi forklarer, at de vediske lyde ikke kun kommer til udtryk i selve Vedaen og den vediske litteratur, men også udgør de grundlæggende vibrationer, der udtrykker sig i vores fysiske krop og hele det fysiske univers Dette er beskrevet i detaljer i Maharaja Adhiraj Raja Raams bog: Veda i fysiologien. Ved at bringe vores egen vibration i harmoni med den kosmiske vibration i Veda vil alle ubalancer naturligt udbedres og finde tilbage til en dynamisk tilstand af harmoni og sundhed.

Naturens "flow" af velvære er vores naturlige tilstand

Under en konsultation vil en vedisk ekspert formidle de særlige vibrationer, som har vist sig at kunne genoprette balance i fysiologien ved at oplive kroppes indre intelligens og vibration på det mest grundlæggende plan af lyd. Denne form for lyd terapi er naturens egen helbredende intelligens, der på det dybeste plan af sind og krop giver os muligheden for at transformere uorden til orden og skabe en dynamisk tilstand af frihed for kroniske ubalancer og sygdomme. Dette er et medicinsk gennembrud, fordi man nu kan behandle kroniske tilstande uden uheldige bivirkninger og endog eliminere kroniske lidelser, som almindelig vestlig medicin ofte har opgivet at gøre noget ved. Her er det vigtigt at forstå, at naturen er et flow af velvære og harmoni og hvis vi af en eller anden grund ikke oplever dette, er det fordi det naturlige flow er blevet forhindret. På hjemmesiden www.vedicvibration.com (denne side er på engelsk) kan du finde en liste over alle de kroniske ubalancer, som MVVT tilbyder behandling af.

Selve konsultationen består af 3 behandlinger (almindeligvis over 3 dage), som hver varer fra 30 til 90 minutter afhængig af antallet af ubalancer eller sygdomme man ønsker en bedring i. Vi gør opmærksom på at Maharishi Vedic Vibration Technology ikke erstatter en eventuel igangværende lægebehandling.Maharishi Vediske Kursuscenter, Mausingvej 16, Mausing, 8620 Kjellerup. telf: 86 88 87 25