Forside Om stedet Kurser og arrangementer Sidste nyt Anpartshavere kontakt os

TM-Sidhi kursus, 2019

Kurset er endnu ikke fastlagt.

Vi håber, at mange mediterende får taget de 4 Avancerede teknikker i de kommende måneder, som det bedste grundlag for at deltage i TM-Sidhikurset. Så vi også i 2017 kan afholde et TM-Sidhikursus.

Tilmelding:
Indsendes til TM-Foreningens kursuskontor: tmnyt@besked.com
Meld dig til i god tid, det letter planlægningen meget!

Priser:
Kost/logi for 14-dages kurset: 4950 kr.
Angående prisen for selve TM-Sidhi kurset:
Henvend dig til ovenstående telefon eller e-mail adresse, så kan du få oplyst den pris du skal betale for kurset.

TM-Sidhi programmet

Kultivering af evnen til at tænke og handle fra planet af ren bevidsthed

Vores udøvelse af Transcendental Meditation bevirker at sindet falder til ro, uanstrengt og naturligt og oplever ren bevidsthed - Selvet - det indre reservoir af kreativitet og intelligens, som ligger bag al vores mentale aktivitet. TM-Sidhi programmet kultiverer evnen til at tænke og handle fra den dybe indre stilhed, så alle vore tanker og handlinger er mest kraftfulde og effektive.

Med Maharishi's ord, "Hvis vi har udøvet TM-Sidhi programmet, så vil det bevidste sind altid starte tænkningen fra det dybeste plan af selvrefererende intelligens. Og enhver tanker der bevidst kommer frem derfra vil have støtte fra alle naturens love. Og enhver tanke, som har støtte fra alle naturens love vil hurtigt blive opfyldt, hurtigst muligt uden anstrengelse og problemer."

Udøvelsen af TM-Sidhi programmet optimerer specifikke kanaler i sind-krop koordinationen fra det dybeste niveau i bevidstheden. Den mest kraftfulde del af dette program er teknikken, som kaldes 'Yogisk Flyvning', hjernebølge synkronien bliver maksimal, når kroppen spontant hopper fremad i små hop. Indvendigt er oplevelsen forbundet med opstemthed, udvidet bevidsthed og 'boblende lyksalighed."

Forskning over TM-Sidhi programmet bekræfter det store spektrum i positivt udbytte, endnu mere udtalt end ved udøvelse af TM-teknikken alene, dette inkluderer forbedret neurofysiologisk funktion (bredbånds EEG kohærens), forbedrede kognitive og perceptuelle evner, bedre mentalt og fysisk helbred, samt øget vitalitet og livslængde. Mest bemærkelsesværdigt er der mere end 50 publiserede videnskabelige undersøgelser, der viser at når 'Yogisk Flyvning' udøves i store grupper, så udstråler der en kraftfuld indflydelse af kohærens og harmoni ud i den omgivende befolkning, hvorved samfundsmæssig stress og spænding neutraliseres, og positive trends i samfundet styrkes. Ved effektivt at opløse samfundsmæssig stress, har sådanne gruppeudøvelser af TM-Sidhi pogrammet i videnskabelige forsøg demonstreret lavere kriminalitet og forebyggelse af konflikt i samfundet, og medvirker derved til skabelse af en mere fredelig og harmonisk verden.

Kommentarer om TM-Sidhi programmet

"Når jeg har udført 'Yogisk Flyvning' føler jeg mig opstemt, jeg føler mig lettere, udhvilet og allermest føler jeg at lykke strømmer gennem mig. Det er utroligt at være i stand til at føle sig så godt tilpas hver dag på en så naturlig og uanstrengt måde."
-Debbie Brill, forretningskvinde, New York, New York

"Stress i min lægepraksis er uundgåeligt. Men jeg oplever, at den daglige udøvelse af TM-Sidhi programmet er en naturlig antidosis til den slags stress. Det er en utrolig naturlig of effektiv metode til at holde mit sind roligt og klart."
-David Sands, læge, Des Moines, Iowa

"TM-Sidhi programmet i betydelig grad fordybet og styrket min oplevelse af den indre Væren, den stille ubegrænsede kerne i livet - mit eget Selv. Og det har ført til en stabilisering af den indre ubegrænsethed, selv midt i min travle hverdag. Jeg har også bemærket en stigende rigdom i min opfattelse af verden omkring mig, som stadig afslører ny niveauer af verdens skønhed omkring mig. Der har været så mange vidunderlige og uventede positive virkninger, som resultat af min udøvelse af TM-Sidhi programmet." -Paul Worland, arkitekt og ingeniør, San Diego, California


Maharishi Vediske Kursuscenter, Mausingvej 16, Mausing, 8620 Kjellerup. telf: 86 88 87 25